Home » СУСПІЛЬСТВО » ДО КІНЦЯ РОКУ РЕМОНТИ УКРИТТІВ В ШКОЛАХ І САДОЧКАХ МАЮТЬ БУТИ ЗАВЕРШЕНІ

ДО КІНЦЯ РОКУ РЕМОНТИ УКРИТТІВ В ШКОЛАХ І САДОЧКАХ МАЮТЬ БУТИ ЗАВЕРШЕНІ

Освітні заклади Києва, де триває ремонт укриттів, мають завершити роботи до кінця року. А от будівництво нових фінішуватиме вже у 2025 році. Про це повідомила депутатка Київради від фракції «Голос» Зоя Ярош.

«Всі кошти, які були виділені на цей рік на ремонт укриттів у навчальних закладах, до кінця року будуть використані, а отже роботи зроблені і підписані акти прийому-передачі. Чому така затримка? У багатьох розробка проєктно-кошторисної документації, яка проходить всі відповідні тендерні процедури, завершилась лише влітку і тільки зараз проведені тендери на безпосередньо виконання робіт», — деталізувала депутака міськради.

Паралельно тривають роботи з будівництва нових укриттів в школах і садочках. Тут роботи можуть завершитись лише наступного року.

«В місті є кілька проєктів будівництва нових укриттів у навчальних закладах (де не було підвального приміщення чи воно не передбачалось). Там повністю з нуля будуть зводитись окремі укриття. Ці проєкти є довшими — на півтора року і будуть завершенні вже у 2025 році. Ми їх почали цьогоріч, вони дорожчі, але зараз вони в роботі», — наголосила представниця «Голосу».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*